Sunday, January 14, 2018

Krediti! Nova generacija Blockchain!


Izgledi za e-novac su vrlo visoki, što predstavlja širok opseg, jer utječe na mnoge sfere života kao i za svakog pojedinca i poslovne strukture. Iako digitalni novac i aktivni dio našega života zbog svojih prednosti kao što su decentralizacija, anonimnost, transparentnost, istodobno neki od njih imaju niz nedostataka koji će se konačno povećati. A ponekad naiđete na lažne stvorene samo da biste zavarali i skupili novac.
Ako objektivno pogledate izglede za razvoj elektroničkog novca, možemo s povjerenjem reći da je njihova budućnost optimistična. Potencijal koji su im inherentni predviđa sposobnost da postane globalna alatna globalna interakcija plaćanja. Ne može se zanemariti ili odbiti uloga državne regulacije može, s vremenom, sama nestati, kao nepotrebni element. No, u ovoj fazi, izgleda više vjerojatna opcija, u kojoj određeni dio nekih funkcija može kontrolirati država, a ostatak je u rukama pojedinih korisnika.
Aktivni sam investitor i trgovac na polju kriptekuna i obavljam se svakodnevno, gotovo, prenosim i razmjenjujem. Stoga, tako neugodna situacija kao razmjena može ograničiti povlačenje novca ili jednostavno zaključati vaš račun bez upozorenja i mogućnosti povlačenja, uvesti nova pravila koja ponekad ne zadovoljavaju moje interese. Sve je to zbog činjenice da su centralizirani i da buduće tijek decentralizirane razmjene, a razmjene u kojima međusobno djeluju samo sudionici.
Također se nedavno suočio s dva neugodna pitanja, želio je prenijeti bitcoin na svoj drugi račun, pa je zatražio naknadu za prijenos u iznosu od 10 USD, i to jako puno. U novije vrijeme, kriptekvalencija Ethereum u vrijeme transakcije iznosila je više od jednog dana.
Zato tražim druge zanimljive opcije za moje transakcije s kriptografijom i pronašao sam projekt poput kredita.
Zašto sam ih uključio jer planiraju stvoriti i razvijati takvu jedinstvenu decentraliziranu platformu gdje ljudi iz bilo koje točke svijeta mogu međusobno sklopiti ponude, bez ikakvih posrednika i burzi, ali ova se značajka zove peer-to-peer ,
Alfa verzija svog proizvoda, obećavaju da će se puštati u siječnju i veljači ove godine, a potpuno puštanje na slobodu bit će održano u četiri mjeseca.
Obratite pažnju na sljedeće prednosti kriptovalute i platformi:
- transakcije će se odvijati međusobno neovisno, tj. paralelno, što značajno povećava njihov broj;
- oznake su ograničeno izdanje i ne trebaju mina;
- upotrebljava nekoliko tehnika kodiranja istodobno čineći transakcije i transakcije puno brže i učinkovitije od digitalnog novca i platformi
Uz sve te prednosti, oznake Krediti su prošli tehničku provjeru od strane revizora kao što su Entersoft i Columbia University, izvješća se mogu naći na ovim vezama: https://credits.com/Content/Docs/Whitepaper_security_review.pdf i 
https: / /credits.com/Content/Docs/ColumbiaBlockchainLab.pdf .
Slika prikazuje plan projekta puta:
Ako ne želite probleme s prijenosom kriptoznosnih valuta, razmjenom razmjene digitalnih novčanih sredstava, zatvaranjem i zaključavanjem računa, preporučujem vam ovu decentraliziranu razmjenu, gdje će biti velike transakcijske stope, niske provizije, mogućnost ugovaranja pametnih ugovora i dodati financijske usluge.
Više informacija o sljedećim linkovima:
Web stranica: http://credits.com/
melano

1 comment:

  1. Mi nombre es Mrs Rita de EE. UU. Recibí un préstamo de $ 30,000 de Heartland Financial USA, Inc. dentro de las 2 horas posteriores a mi solicitud. contáctelos Heartland Financial USA, Inc. por correo electrónico> (trustloan88@gmail.com) o el número de WhatsApp: 1-443-281-3404

    ReplyDelete